Versnellingsbakken voor auto’s en bestelwagens 

De specialiteit van Auto-matic in Ruiselede? Automatische en handgeschakelde versnellingsbakken nakijken (reviseren) en/of herstellen. Wij focussen ons hierbij op personen- en bestelwagens. Wij behandelen alle merken en types, dus ook de meest recente.

Dankzij onze hypermoderne testapparatuur krijgt élke wagen hier (na een testrit met de foutcodelezer) de juiste diagnose, en een efficiënte oplossing. Omdat wij de meeste reserveonderdelen standaard in voorraad hebben, is ook snelheid een van onze troeven.

Nieuw en tweedehands

Reeds meer dan 30 jaar volgen wij de technologische evolutie van automatische versnellingsbakken op de voet. Zo bent u zeker van de enige juiste behandeling. U krijgt bij Auto-matic zes maanden garantie op uw gereviseerde versnellingsbak. En dat ongeacht het aantal kilometers op de teller!

Extra service

Auto-matic stelt de klant altijd centraal. Stelt uw garagehouder een kapotte transmissie vast in uw wagen? Wij halen die voor u op, en brengen hem terug na de herstelling – zelfs gratis, als het om een gereviseerde transmissie gaat. Dankzij die extra service besparen we u heel wat moeite!

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom biedt Auto-matic u een gratis diagnose aan. 

De techniek staat niet stil

Dit gezegde is zeker waar voor de steeds evoluerende en verbeterde werking van de automatische versnellingsbak. Auto-matic volgt deze ontwikkeling op de voet en kan dan ook garant staan voor zijn gereviseerde versnellingsbakken.

30 jaar ervaring

Bij een testrit van een wagen met slecht functionerende transmissie is het niet evident om het probleem in de transmissie zelf te zoeken. Het schakelpatroon van de meest recente transmissies wordt bepaald door elektrische impulsen, die op zich verbonden zijn met een centrale computer.

Deze impulsen zijn o.a. afkomstig van:

  • gaskleppotentiemeter
  • input sensor
  • output sensor
  • lucht/gasmengsel
  • keuzehendelstand
  • e.a.

Daarom ism het aangewezen om éérst een diagnose uit te voeren door middel van een testrit met behulp van een fout-codelezer.

Door de jarenlange ervaring van Stefaan De Cloet is demontage van de transmissie misschien overbodig en moeten de verschillende sturingselementen enkel afgesteld of vervangen worden.

Daarom : aarzel niet en maak eerst een afspraak voor een gratis diagnose bij automatic.

De kennis, service en kwaliteit staan tot uw beschikking.

Graag wordt auto-matic uw betrouwbare partner voor alle transmissieproblemen.